Contact

Contact PersonVragen? WhatsApp ons

Afhaalpunten

Ja dit is mogelijk,  bel +31654312143 om een afspraak te maken.

Bedrijfsinfo
Bestelling

Indien u een account heeft kunt u de huidige status van u bestelling zien onder mijn account
U voert uw order nummer in en uw e-mailadres en kunt op deze manier de status opvragen. Indien het pakket al aangeboden is bij het postorder bedrijf ontvangt u een track en trace code in uw mailbox.

U kunt ons altijd mailen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. In enkele gevallen is dit nog mogelijk, wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij PostNL. U kunt altijd een email sturen. Vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden.

Neem contact op met ons via het telefoonnummer of het contact formulier onderaan de pagina

Zodra uw bestelling is binnengekomen, ontvangt u een email met alle bestelgegevens.

Betaalmethodes

Er kan op dit moment alleen afgerekend worden met IDEAL en PayPal, Wilt u producten ophalen dan kan dit contant worden voldaan. We werken hard aan meerdere betaalmogelijkheden, schrijf je in voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte te blijven.

Boekweit

Voor meer informatie omtrent het bereiden van boekweit verwijzen we je graag door naar de particle informatie pagina

Hennep

Voor meer informatie omtrent het bereiden van hennep verwijzen we je graag door naar de particle informatie pagina

Kikkererwten

Meer informatie omtrent het bereiden van kikkererwten is te vinden via onze particle pagina

Levering

Op dit moment verzenden we alleen bestellingen binnen Nederland, we doen er alles aan om verzenden naar het buitenland zo snel mogelijk beschikbaar te maken.

Onze gemiddelde levertijd is 6 dagen, voor meer informatie over de levertijden en betalingen zie Shopping info

Mais

Voor meer informatie omtrent het bereiden van mais verwijzen we je graag door naar de particle informatie pagina

Tag: mais
Maples

Meer informatie omtrent het bereiden van maples is te vinden via onze particle pagina

Pinda's

Het bereiden van pinda’s verg wel iets meer werk ivm de aanwezige blauwzuren in de ruwe pinda, daarom dien je het water vaker te verversen om de vrijgekomen blauwzuren af te voeren.
Ook aflatoxine is een gevaar, dit is een onzichtbare stof die overblijft na schimmelgroei op de pinda’s GEBRUIK DUS NOOIT BESCHIMMELDE PINDA’S, OOK AL IS HET BIJNA NIKS!!
Deze aflatoxine is NIET weg te krijgen door het afspoelen of verhitten van de pinda’s in tegenstelling tot blauwzuur!!

Tag: pinda's

Voor meer informatie omtrent het bereiden van pinda’s verwijzen we je graag door naar de particle informatie pagina

Tag: pinda's
Tijgernoten

Voor het bewaren van Tijgernoten is het verstandig om maximaal 1 seizoen aan te houden, je kan de tijgernoten droog aardig lang bewaren Ingevroren zijn de tijgernoten ongeveer 6 maanden houdbaar op -18graden. De ervaring leert wel hoe langer je ze bewaart hoe langer het duurt voordat de tijgernoten gaan slijmen. Houd er ook rekening mee dat de temperatuur van de opslag locatie van belang is. Hoe kouder de noten bewaard worden hoe langer ze “goed” blijven. Wat ook belangrijk is is dat er geen ongedierte/insecten bij kunnen komen.
TIP! – Bewaar de noten (ongekookt) in de vriezer zo weet je zeker dat er geen ongedierte bij kan komen en dat de noten lekker koud blijven. Mocht dit geen optie zijn dan raden we een droge koude plek aan waar ook de zon niet direct op kan schijnen. Invriezen van tijgernoten kan met of zonder slijm.

Meer informatie omtrent de tijgernoten verwijzen we je door naar onze tijgernoten pagina

Je bereidt tijgernoten door deze eerst te weken en vervolgens te koken, voor meer informatie omtrent tijgernoten verwijzen we je graag door naar onze tijgernoten pagina.

Staat je vraag er niet tussen? neem dan contact met ons op via het contact formulier hieronder of via Whatsapp, we proberen altijd zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden

WhatsApp chat